WIJ ONDERSTEUNEN DE UNIEKE VEREISTEN VAN UW INDUSTRIE

Het belang van expertise; Tegenwoordig hebben veel bedrijven CRM software-installaties die niet voldoen aan hun behoeften. Dit omdat de software niet is geïntegreerd of onvoldoende ondersteuning biedt aan de unieke vereisten de desbetreffende industrie. Wij bieden verschillende soorten strategische begeleiding, voor, tijdens en na uw CRM implementatie zoals:

  • Management advies voor business proces re-engineering, IT bestuur en nakoming en de beste praktijk aanbevelingen die de productiviteit van de verkoop, marketing en klantenservice verbeterd.
  • Verkoop trainingen en ondersteunende services voor Dynamics CRM
  • Implementatie en maatwerk van Dynamics CRM

Vind de ideale oplossing die past bij uw bedrijf

Neem geen genoegen met een standaard CRM-systeem die uw onvoldoende ondersteuning biedt. Kies in plaats daarvan voor een oplossing die bij u past.Microsoft Dynamics CRM-oplossingen van DotWood CRM zijn aangepast aan de behoeften van de vastgoedsector (REX Dynamics), productie- en distributie bedrijven (MAX Dynamics), life science bedrijven (MAX Dynamics) en dienstverlenende bedrijven. Wij combineren industrieel getest maatwerk met onze eigen ontwikkelde applicaties. Dit doen wij om u beter te kunnen helpen bij het beheren en automatiseren van complexe bedrijfsprocessen.Strategisch denkenHet leveren van zakelijke mogelijkheden bestaat uit meer dan alleen een software. Gebaseerd op uw diepte kennis en bewezen resultaten kunnen onze adviezen en consulting diensten u helpen om strategische keuzes te maken.Microsoft Dynamics CRM biedt onovertroffen flexibiliteit, productiviteit en gebruikersgemak.  Als onderdeel van de oplossing structuur van Microsoft, heeft ons team van Dynamics CRM met andere Microsoft oplossingen zoals Dynamics AC, Dynamics GP, Dynamics NAV, Outlook, Office 365, Lync, Skype, Yammer en Sharepoint geïntegreerd. Integratie met andere (ERP) systemen is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier brengt u eenheid in uw front- en backoffice systemen om gestroomlijnde bedrijfsprocessen te creëren.