LAAT ONS UW SYSTEEM UP-TO-DATE HOUDEN

Bij iedere nieuwe release, biedt Microsoft Dynamics CRM krachtige functies en hulpprogramma’s aan waarmee u voordeel kan behalen op uw concurrentie.
Laat ons u helpen bij het up-to-date houden van uw systeem, zodat u toegang heeft tot de ondersteuningsservice van Microsoft. Daarnaast kunt u profiteren van de nieuwste functies die waarde ontlenen aan CRM, jaar na jaar. Als nauw samenwerkende Dynamics CRM Partners met Microsoft productteams beschikken wij over de meest recente informatie rond nieuwe en aankomende releases.
Wanneer u een verouderd CRM systeem heeft of hulp nodig heeft, staat ons team klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wat maakt ons uniek als een Dynamics partner?

Naast de hulp die wij bedrijven bieden bij het succesvol upgraden van Dynamics CRM, profiteren onze klanten van de volgende extra’s: Continue Microsoft Dynamics CRM gebruikers lessen: We werken hard om onze klanten ieder jaar verschillende mogelijkheden te bieden om trainingen te geven. Hierdoor kunnen zij het meeste uit het Dynamics CRM systeem halen. Onze klanten profiteren van leerzame Webinars, groep trainingen en tips via de email. Onderzoek voor ieder niveau van uw bedrijf: Wij bieden uw Dynamics trainingen die Microsoft Dynamics AX, GP, NAV, CRM, SharePoint en Microsoft Business Intelligence bevatten.

Als één van de grootste Dynamics partners werken wij nauw samen met Microsoft die ons toegang verschaft tot bronnen die kleinere partners niet hebben. Wij bouwen tevens relaties op met top ISV-partners als Fieldone, Scribe en meer. Dit om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste mogelijkheden en prijzen krijgen wanneer het gaat om verbetering van het CRM systeem.